FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

FÓRUM CIKKEK TERMÉKBEMUTATÓK PC TIPPEK HÍREK VÍRUSOK PC ÁRINDEX PC PIAC

· Mail
név:
jelszó:
 
Segítség
 
· Csoportok
·  Alaplap
·  Billentyűzet
·  Bios
·  CD-ROM
·  Cooler
·  Egyéb
·  Fax/Modem
·  IDE-SCSI
·  Kamera
·  KomplettPC
·  Memória
·  Monitor
·  Mouse/Joystick
·  Network
·  Printer/Plotter
·  Processzor
·  Scanner
· Gyártók toplista
·  C-Media
·  Creative Labs
·  VIA
·  Realtek
·  Microsoft
·  Nvidia
·  SiS
·  Pinnacle/Miro
·  S3
·  Avance Logic Inc
·  Forte Media
·  Mustek
·  Logitech
·  ATI
·  SilverCrest
·  Leadtek
·  Genius
>> további gyártók
· Szamitogep.hu Hírlevél
Feliratkozás
Leiratkozás
Segítség
· Partnerek

· ·
· ·

· ·

Partnereink bemutatása

Mi a driver?

A driver számítógép perifériák meghajtó programja, mely biztosítja a periféria és az operációs rendszer (DOS, MS Windows, Linux stb.) közötti kapcsolatot. Minden perifériának, legyen az floppy, merevlemez, cdrom, grafikus kártya, TV tuner, szkenner, kamera a mûködéshez szüksége van egy hozzá készített driverre. Sok eszközhöz drivert tartalmaznak az operációs rendszerek, így azok a számítógéphez illesztés után azonnal mûködhetnek.

A driver nem más, mint egy szoftver interfész, egyfajta fordító program a periféria és az operációs rendszer között. A perifériák speciális parancsokat és beállításokat igényelnek, az operációs rendszer azonos típusú eszközöket viszont egységes parancsokkal vezérel. A driver lefordítja az egységes parancsokat a periféria speciális parancsaira.

A legtöbb perifériához a gyártó által szállított drivert kell feltelepíteni, melyet a gyártó a perifériával együtt szállít.

A gyártók a periféria drivereket folyamatosan fejlesztik egyrészt a hibák kiküszöbölése, másrészt a tökéletesebb, bõvebb kihasználás érdekében. A drivers.hu ezen driverek letöltését biztosítja magyar szerverérõl folyamatos frissítéssel.

Ha egy perifériához elveszett, megsemmisült a driver, ez pótolható a drivers.hu oldalairól.

Driver keresés:

A fõoldalon található keresés ablakba beírt karaktersorozat, szó vagy szókapcsolat keresése a drivers adatbázisban a keresés gombra kattintva indul meg. A keresés a GYÁRTÓ, TÍPUS, VERZIÓ, LEÍRÁS, DÁTUM paraméterekben keres, ezek közül bármelyikben elõforduló sorozatot megtalál és kilistáz.
Több szóközzel elválasztott karaktersorozat beírása esetén ezek együttes elõfordulását vizsgálja a fenti paraméterek valamelyikében.
A keresés a csoportok(ALAPLAP, CDROM stb.) függvényében szûkíthetõ, alapértelmezésben minden csoportban keres.

A részletes keresésben a szûkítési lehetõségek szélesebb köre biztosított, kereshetünk közvetlenül a LEÍRÁS , TÍPUS és VERZIÓ mezõkben.
A részletes keresésben finomíthatjuk a megjelenítés beállításait, letilthatjuk és engedélyezhetjük egyes mezõk kiírását.

Link küldése:

Drivert , driver információt bárki küldhet a drivers.hu oldal számára. Ezt ellenõrzés után, ha nem szerepel még az adatbázisban, letölthetõ formában elhelyezzük az oldalon.

Ezúton köszönjük a közremûködést!

Drivert keresek:

Ha nem talál egy drivert oldalunkon, a drivert keresek pontban egyszerûen jelezheti számunkra. Az elküldött driver igényt a lehetõ leggyorsabban megpróbáljuk kielégíteni. A driver keresés regisztráció köteles, hogy a driver elhelyezésérõl ki tudjuk értesíteni.

Kérjük minél pontosabban töltsék ki az igénylõ formulát a minél gyorsabb feldolgozás érdekében!

Általános feltételek:

Melyek vonatkoznak a drivers.hu-n található driverekre, dokumentációkre, hírinformációkra, szoftveres mûszaki megoldásokra.

Driverek, dokumentációk:
A letölthetõ driverek és dokumentációk a gyártók tulajdonát képezik minden szerzõi joggal együtt. A driverek használatának feltételeit a gyártó közli a driver leírásában, kérjük ezt tanulmányozzák a driver használata elõtt. A drivers.hu nem vállal felelõsséget az oldalról letöltött driverek használhatóságáért, a feltelepítésükbõl eredõ adatvesztésért, bármilyen jellegû okozott kárért. A driverek használatát mindenki saját felelõsségére végzi.

Hírinformációk:

A drivers.hu elhárítja a felelõsséget a hírinformációk alapján elvégzett kisérletek, beállítások, egyedi megoldások sikertelenségéért, az ezekbõl adódó adatvesztésért, bármilyen jellegû okozott kárért. Az információk felhasználását mindenki saját felelõsségére végzi.

A drivers.hu oldalon található hírinformációk a DunaWeb Kft. szellemi tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a DunaWeb Kft. kifejezett írásos engedélye nélkül a Szerzõi Jogi Törvénybe ütközik. A jogtalan felhasználás ellen a DunaWeb Kft. haladéktalanul fellép.


Szoftveres mûszaki megoldások:
A drivers.hu oldalon alkalmazott szoftveres mûszaki megoldások a DunaWeb Kft. szellemi tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a DunaWeb Kft. kifejezett írásos engedélye nélkül a Szerzõi Jogi Törvénybe ütközik. A jogtalan felhasználás ellen a DunaWeb Kft. haladéktalanul fellép.


Warning: include() [function.include]: open_basedir restriction in effect. File(/home/httpd/htdocs/www.drivers.hu/counters/median.fpi) is not within the allowed path(s): (/var/www/www.driver.hu:/var/www/ingatlanapro) in /var/www/www.driver.hu/about.php on line 75

Warning: include(/home/httpd/htdocs/www.drivers.hu/counters/median.fpi) [function.include]: failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/www.driver.hu/about.php on line 75

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/httpd/htdocs/www.drivers.hu/counters/median.fpi' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.driver.hu/about.php on line 75